poszukuję dobrej agencji reklamowej - www

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • precho
    Classic
    • 2010
    • 21

abs działa jak się kontrolki nie świecą,jak się zaświecą to normalne że nie działa,płyn hamulcowy jest,raz miałem taki dziwny przypadek że podczas jazdy spokojnej zaświeciły się kontroli abs,asr i tak jakoś dziwnie że chciałem przyśpieszyć dość znacznie i auto muliło już przy ok3000 tys.obrotów wyraźnie jakby turbo się nie załączyło,zatrzymałem się na światłach zgasiłem silnik kontrolka abs zniknęła asr też i wszystko wróciło do normy skoda znowu zaczęła iść jak burza-nie mam pojęcia o co kaman? :?
  • szczepcio
    Rider
    • 2009
    • 318

hej!

Poszukuję dobrej agencji reklamowej (przede wszystkim sprawdzonej) która może zająć się rozbudową strony internetowej mojej firmy. Zaznaczam, że ma to być profesjonalna agencja, gdyż partaczy mam już dość.... Chodzi o delikatną przebudowę stronki, może wkomponowanie loga itd itd, oraz o ładne, literackie ujęcie całego tekstu.

Jeśli wiecie o kimś takim, jakimś takim magiku to proszę, dajcie znać

Oczywiście nie jest to prośba o bezinteresowną pomoc gdyż takiej nie oczekuję - wszystko według zasad wolnego rynku oraz uczciwej rachunkowości... czytaj... płacę i chcę fakturkę

Pozdrawiam
    Marcin
    restauracja Zajazd Ostoja --> www.zajazdostoja.pl
    wesela, przyjęcia, bankiety, prezentacje... miejsce gdzie gotowanie staje się pasją....

Komentarz

• Piratka
      L&K
      • 2009
      • 1016

Specjalizujemy się we wsparciu sprzedawców i sklepów internetowych we wdrażaniu nowoczesnych rozwiązań biznesowych. Dostarczamy usługi magazynowania i wysyłki Twoich paczek.

Pracowałem tam swojego czasu, co do reszty projektów mieszczą się w granicy + -
      Teraz pytanie czy strona ma być z CMS czy bez ?
      :twisted: mała czarna :twisted:

Komentarz

• Ayu
        RS
        • 2009
        • 4154

Ja mam doświadczenia z: adv.pl
        Tylko pozytywne.

Komentarz

• droopsio
          Drive
          • 2008